KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS

May

LGS Okul Başarısını Artırmaya yönelik 8. sınıf öğrencilerimiz ile öğle aralarında ve akşam saatlerinde yeptığımız gönüllü etütlerimiz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

AİLE-ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI kapsamında okulumuz 5,6 ve 7. sınıf velilerimize Teknoloji Bağımlılığı,Sorumluluk alma ve Ödev yapma, Akran Zorbalığı konularında seminerler düzenledik.

Değerli Velilerimize katılımları için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ile ilçemizdeki üst öğrenim kurumlarını ziyaret ettik. Sevim Tokatlı MTAL, Mustafa Sıtkı Erkek MTAL, Sevim Tokatlı İHL, Taşköprü İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenlerine verdikleri bilgiler ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Okul Rehber Öğretmeni Cansu SÜRÜL tarafından Sınav kaygısı ve Baş etme yolları adlı seminer çalışması yapıldı, öğrencilerin konu ile ilgili sorularına cevap verildi.

May

Mesleklerin tanıtımı amacıyla Okulumuz öğrencileri ile ilçemizdeki meslek liselerine gezi düzenlendi. Meslek lisesi alan ders öğretmenleri bölümlerin tanıtımını yaparak iş alnlarından bahsettiler, öğrencilerin sorularına cevap verdiler.

Misafirperverlikleri ve bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.

Nis

Katılan öğrencilerimize,destekleri için değerli velilerimize , emeği geçen müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Hedef LGS 2024 Yarıyıl Tatili Kamp Programımız kapsamında okulumuzda etüt çalışmaları, deneme sınavları ve motivasyon etkinlikleri yapılmıştır. Kamp programında öğrencilerin konu eksikliklerini kapatmaları, denemelerde hız kazanmaları ve eğitim-öğretim döneminin ikinci dönemine hazır olmaları amaçlanmıştır.

Dönem başında yapılan öğretmen, öğrenci ve veli toplantıları sonucunda kamp döneminin verimli geçtiği, öğrencilere katkı sağladığı konusunda fikir birliğine varılmıştır.

Emeği geçen sevgili velilerimize,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Toplantı tutanak ve kararları

17 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'da Din öğretimi şube müdürümüz Mehmet Sait Aydın başkanlığında Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya gelindi.

Şube müdürümüz Mehmet Sait Aydın Bey ve il koordinatörü Fatih canbaz ile ilimizde bulunan İmam hatip okulları koordinatörlerinin tanışması gerçekleştirildi.

İletişim için WhatsApp grubu kurulması kararlaştırıldı.

İl koordinatörü Fatih Canbaz tarafından hedef YKS 2024 çalışmaları hakkında bilgilendirilmede bulunularak, okul koordinatörlerinin yapacağı çalışmalar, KTS eylem planları, raporları, Din öğretimi Genel Müdürlüğü'nün sayfası ve ilgili portallar, örnek projeler, soru havuzları ve dijital platformlar konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Okul formatörleri tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Dilek ve temennilerde bulunularak toplantı sonlandırıldı.

Ara

Üst Öğrenim Kurumlarının Tanıtılması Kapsamında bizi okullarında misafir eden Değerli İdarecilemize ve Okul Psikolojik Danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda HEDEF LGS Projesi kapsamında düzenli aralıklarla deneme sınavı yapılmaktadır.